середу, 8 березня 2023 р.

ВПО: історія успіху з бібліотекою

 

 Наше місто під час війни прихистило численних біженців з зони бойових дій. Одним з тих, хто був змушений покинути свою домівку, став Беззубко Борис Ігорович. кандидат наук з державного управління, доцент Донбаської національної академії будівництва і архітектури. Коли академія евакуювалася з міста Краматорськ (Донецька область), він став працювати дистанційно у Полтаві, в бібліотеці-філії №3. За допомогою працівників філії він зміг організувати проведення лекційних та практичних занять і консультацій зі студентами. А головне - мав можливість проводити організаційну, методичну та наукову роботу.

Так, разом із співробітниками кафедри Менеджменту ДонНАБА було написано посібник «Менеджмент в будівництві та житлово-комунальному господарстві».   Навчальний посібник представляє інтерес для широкого кола читачів: студентів управлінських і економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, особливо для майбутніх управлінців і тих, хто вже сьогодні управляє підприємствами житлово-комунального господарства.
 Висловлюючи щиру подяку працівникам бібліотеки-філії №3, Борис Ігорович поділився з ними радісною подією: виходом з друку підручника і зазначив, що видання даного посібника було б неможливим без їх допомоги: «Бібліотекарі завжди гостинно зустрічають мешканців і всіх гостей Полтави. Дякую за можливість працювати у одній із найкращих філій міста. Особлива подяка за всебічну підтримку в науковій та освітній діяльності та плідну співпрацю Онищенко Наталії Миколаївні».

Немає коментарів:

Дописати коментар