вівторок, 7 березня 2023 р.

З любов'ю до дітей

 

 Усі батьки хочуть, щоб їхні діти багато читали. Але дуже рідко буває так, що любов до читання виникає сама собою. Цей інтерес варто розвивати, читаючи їм казки, вірші, показуючи книги з гарними ілюстраціями.

 Книги поетеси і казкарки Наталії Львівни Забіли стануть тими, що зацікавлять не тільки дітей, а й дорослих. Її творчість називали «материнською піснею, цікавою, барвистою, розумною, клопіткою, дбайливою», яка весело і цікаво розповідає про світ речей і природу, вчить правил поведінки та формує певні уявлення про мораль, образно і тактовно розповідаючи «що таке – добре, а що таке – погано».

 Чимало поколінь із захватом читали й читають яскраві вірші та захоплюючі казки й оповідання Наталії Львівни написані з такою любов'ю до дітей.

 Під час літературної години, яку колектив бібліотеки-філії № 3 провів з учнями 4-Б класу ЗЗСО № 37 казки та вірші Наталі Забілої розмовляли з дітьми: вчили їх бути добрими, справедливими, мужніми, працьовитими та любити все суще на Землі.

 Запрошуємо і вас до нашої бібліотеки познайомитись з її творами, чи можливо і перечитати щоб ще раз поринути у світ безтурботного дитинства. 


Немає коментарів:

Дописати коментар