четвер, 23 вересня 2021 р.

23 вересня-День міста

 


 23 вересня Полтава відзначає День міста, а також 78 років з моменту визволення Полтави від нацистських загарбників. Традиційно у місті готують розважальну, культурну, спортивну та просвітницьку програму. В таке свято, як День міста, кожен має відчути себе частиною великої родини. Ми повинні згуртуватися у любові до нашого міста, працювати і жити для його добробуту, допомагати тим, хто цього потребує. Ми живемо в унікальний час змін в країні і не повинні залишатися осторонь. В наших силах змінювати наше місто на краще, щоб майбутнім поколінням полтавців було чим пишатися і вони прагнули жити, працювати та розвивати місто, стаючи прикладом для інших. 

 Бібліотека-філія №3 долучилась до святкування. Колектив підготував книжкову виставку «Над Ворсклою живе моя Полтава Благословенні тисячу сто літ»,на якій представлені буклети та книги про Полтаву і полтавців. 


Провели відео-конкурс « Екскурсовод- фотовернісаж Полтавою» : демонструючи фрагменти відеофільмів, коментуючи їх, проводячи уявну екскурсію по рідному місту.

Читачі із задоволенням грали у гру «Пісенна  Чураївна», треба назвати пісні, де згадується назва нашого міста «Полтава». Перемагає той, хто назве найбільше. Для прикладу :А я дівчина-Наталка,і зовуть мене Полтавка…

Відвідувачі бібліотеки показали гарні знання в краєзнавчій вікторині «Мандрівки вулицями Полтави». Для прикладу: Звідки походить назва міста Полтава? (від назви річки Лтава). 
 

  Шановні  полтавці та гості міста! Зі святом, з Днем міста!


Немає коментарів:

Дописати коментар