четвер, 9 квітня 2020 р.

На карантині із користю та цікаво!


Читання чудовий спосіб з користю провести час на карантині.

   Візьми цікаву книгу, приготуй смачний чай з лимоном і поринь у пригоди невідомими світами.
   Книга допоможе позбутися напруги і хвилювання, вгамувати негативні емоції, а аромат і шурхіт сторінок додадуть відчуття спокою.
   Пропонуємо Вам добірку кращих дитячих книг (на наш погляд).


«Тореадо́ры из Васюко́вки» — юмористический детский роман, написанный в 1963—1970 годах известным украинским писателем Всеволодом Нестайко. Состоит из трёх эпизодов. Впервые роман издавался в 1970-х годах издательствами


Гадаєш, казки — то тільки дитячі баєчки і чудес на світі не буває? Але якщо над красенем однокласником висить родове прокляття, якщо тебе домучили нічні жахіття сусідської квартири, якщо тітоньку треба рятувати від її ж власного весілля, а старовинна шафа перетворюється на машину часу, і про все це навіть не здогадуються такі розумні батьки, — ти ніде інде, як у казці. Справжнісінькій сучасній казці, щасливий кінець якої мусиш дописати самостійно.

Дванадцятирічна дівчинка Kipa знаходить пораненого пса. Виявляється, пес уміє говорити! Він відгукується на кличку Мані і знає все про гроші. Дуже скоро й Kipa, прислухаючись до порад Мані, і сама стає справжнім фінансовим експертом і допомагає іншим правильно розпоряджатися грошима.
Мама маленького Зайчика застудилася, і він вирішив піти купити для неї меду, адже чай з медом — найкращі ліки на горло. Але місто велике, а Зайчик — дуже маленький, і він заблукав... Зворушлива історія зі зворушливими ілюстраціями і щасливим закінченням... 

Немає коментарів:

Дописати коментар