неділю, 24 березня 2024 р.

Поезія єднає серця

 Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі… Поезією ми захоплюємося, вивчаємо, презентуємо, пишемо власну бо вона підносить нас духовно, збагачує новими відчуттями та своєю неповторністю.

 Колектив бібліотеки-філії № 3 спільно зі своїми відвідувачами та вихованцями і викладачами Полтавського міського центру позашкільної освіти долучилися до Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії». Рядками віршів Тараса Шевченка, Лесі Українки, Василя Симоненка, Ліни Костенко учасники поетичних читань «Поезія єднає серця» доторкнулися до струн свої сердець та душ, змусили їх хвилюватися, переживати, радіти, співчувати, але не залишатися байдужими. Тільки той може осягнути своїм розумом і серцем красу, велич і могутність Батьківщини, хто збагнув відтінки і пахощі рідного слова, хто дорожить ним, як честю рідної матері, як добрим ім’ям своєї родини, як затишком рідної домівки.

 Сьогоднішня наша зустріч за поетичним столом стала доказом того, що ми – справжні українці, що ми можемо красиво, артистично декламувати вірші присвячені мальовничій природі та талановитим людям рідної землі.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар