четвер, 8 лютого 2024 р.

Казка Івана Малковича «Мед для мами»

 Колектив бібліотеки-філії № 3 завжди радий своїм відвідувачам і старанно готується до зустрічі з ними, адже, вона має бути цікавою, пізнавальною і мати зворотній результат – ні дня без бібліотеки та улюблених книжок.

 Цього разу відвідувачами філії стали наймолодші її читачі учні 2-Г та 3-В класу ЗЗСО № 37. Для голосних читань із малечею вибрали захоплюючу казку відомого українського письменника, поета та засновника і директора видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Івана Малковича «Мед для мами».

 Діти затамувавши подих слухали історію про Зайчика. Дуже уважно розглядали яскраві ілюстрації до неї та захоплювалися тим, як  головний її герой любить і піклується про свою маму, і водночас хвилювались за його долю.

 Як  і всі казки – ця також мала щасливе закінчення але могло би бути і інакше якби на шляху безпечного Зайчика зустрілись не Кенгуру, Ведмедик чи Пелікан, а злий Вовк або Лисиця. Отже, по завершенню читання діти і бібліотекар обговорили прочитане і дійшли висновку, що які б не були у них вагомі причини покинути будинок чи школу – без дозволу батьків чи вчителів цього робити не можна, що кожен із них навчаючись вже у другому та третьому класах мають знати своє прізвище та домашню адресу щоб у разі потреби можна було відшукати їх батьків.

 Зворушлива історія зі зворушливими ілюстраціями і щасливим закінченням так захопила малечу, що вони вирішили зобразити почуте на папері. Що ж вийшло?



 

Немає коментарів:

Дописати коментар