четвер, 15 лютого 2024 р.

Всьому початок є любов…

 

Любов буває такою різною! Міцною, як камінь, та ніжною, як мамині обійми. Стрімкою, мов гірська ріка, та тихою, як серпневий надвечірок. Палка юнацька закоханість, вірне подружнє кохання, безумовна та взаємна любов батьків та дітей – ці почуття знайомі всім, і кожен переживає їх по-своєму. Адже дуже важливо тримати своє серце відкритим  та отримувати насолоду від життя попри всі труднощі та негаразди. 

Окрім загальновідомого Дня закоханих, 14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг. Започаткувала цей День засновниця сайту дитячої книги американка Еммі Бродмур. Якось один із її трьох синів здивувався, чому в календарі немає дня, призначеного для дарування книжок один одному. Так завдяки дитячій цікавості зародилася ініціатива. Еммі підтримали родичі, знайомі, колеги, друзі з соціальних мереж. І вже невдовзі добра справа розійшлася по світу.

Кожна книга – це частинка тепла, що зігріє чиєсь серце і ми щиро вдячні нашим читачам за чудові подарунки! В стінах нашої бібліотеки завжди панує атмосфера любові до книги. Тож відвідувачі бібліотеки-філії №3 долучилися до фото-естафети, щоб ще раз нагадати всім – всьому початок є любов… 




Немає коментарів:

Дописати коментар