пʼятницю, 12 травня 2023 р.

Листівка для мами

 Мама, мати, матуся! Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово.

 У травні, коли травою і квітами укриється земля, коли у блакиті дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято найріднішої, наймилішої, найдорожчої нам людини – мами.

 День матері відзначають у другу неділю травня, бо це місяць Пречистої Діви Марії, яка благословила у хресну дорогу свого єдиного сина – Спасителя людства. 

 У другу неділю травня віряни із квітами йдуть до церкви, де відбуваються святкові богослужіння за здоров'я матерів. З нетерпінням цього дня чекають діти: вчать молитви, пісні, вірші, і звісно ж готують подарунки. 

 Для кожної матері найцінніший подарунок – це подарунок виготовлений руками її дитини. Колектив бібліотеки-філії № 3 під час майстер класу «Листівка для мами» допоміг своїм читачам, учням 3- В класу ЗЗСО № 37 виготовити привітальну листівку для своїх матусь.

 Діти старанно вирізали сердечка, пелюстки і листочки, деякі, навіть, трішки хвилювались, адже листівка для найкращої у світі матусі. І нарешті … Все вийшло. Гарна весняна квітка та щирі слова для найріднішої прикрасили її.

 Де б ви не були, щоб ви не робили пам'ятайте про маму. Цінуйте її працю, бережіть її здоров'я, і життя, любіть її безмежно і щиро.


Немає коментарів:

Дописати коментар