середу, 10 травня 2023 р.

Розмаїття талантів

 У кожному із нас живе творча особистість. І у кожного є творчі здібності. Вони різні, у кожного свої, але вони неодмінно є. Просто іноді ми про це навіть не здогадуємося, або не замислюємося, а тому і не розвиваємо їх.

 Вихованці гуртків Полтавського міського центру позашкільної освіти - творчі та працьовиті діти, які мають дуже вмілих і талановитих керівників, що допомагають своїм учням відкрити у собі приховані здібності, розвивати їх та виховують із них творчих особистостей.

 Звітна виставка - результат плідної праці, здобутків і досягнень юних майстрів. 

 Вона стала наочним підтвердженням роботи гуртків декоративно-прикладного напрямку за 2022-2023 навчальний рік.

 Експозиція, що була презентована у читальному залі бібліотеки-філії № 3, до уваги глядачів представила роботи виконані у різних техніках: малюнки, витинанки, аплікації, айрісфолдінг, кінусайга, м'які іграшки, кераміка, різноманітні прикраси, іграшки плетені гачком, сумочки, тощо. 

 Під гучні аплодисменти грамоти авторам робіт і керівникам гуртків вручила директор ПМЦПО Лариса Семеняка.

 Колектив філії щиро вдячний талановитим умільцям за те, що вибрали саме бібліотеку для презентації своїх виробів. Особливо тішить, що вони є і її читачами. 

 Дитячі роботи не тільки прикрасили читальний зал, а і принесли емоційне задоволення, як працівникам так і відвідувачам бібліотеки. Кожен із представлених експонатів унікальний та неповторний. 

Бажаємо учням та їх керівникам натхнення, ще більше креативних ідей та успіхів у їх реалізації.

 Адже головне у творчості – це бажання творити, прагнення створювати щось нове, незвичайне і через творчість дарувати красу, любов і добро оточуючим людям.


 Запрошуємо до бібліотеки насолодитись спогляданням представлених робіт.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар