четвер, 21 квітня 2022 р.

З Великоднем!

 

 Христове Воскресіння, Паска, Великдень - найжаданіше свято весни для всіх українців. Сьогодні в умовах війни Великдень - це не лише весна, з цим святом пов'язані надії українців на перемогу та відродження України.

 Бібліотека-філія №3 вітає всіх з Великоднем!

Бажаєм щастя й злагоди в родині

Та благодаті Божої з небес!

І хай по всій лунаєУкраїні:

-Христос воскрес!

-Воістину воскрес!

  Зовсім небагато часу залишилося до світлого свята Великодня,отже,саме час визначатися,чим фарбувати яйця,за яким рецептом пекти паски і як прикрашати свою оселю.Для вирішення цих питань,в нашій книгозбірні є багато різноманітної літератури,яка допоможе вам зробити свій вибір. На наших  полицях з періодикою ви знайдете цілу рубрику: »Великодні радощі;Паска за бабусиним рецептом;Голос писанки».

 Для прикладу багато наших читачів відкрили для себе,що Великодня писанка може передавати послання з минулого наших предків. Може виразити наші найщиріші побажання рідним і близьким людям,попросити вибачення, привітати, розповісти про найтепліші почуття любові,ніжності,вдячності…Адже крючечки,квіточки,ромбики,звірята і пташечки-це не просто елементи орнаменту,це значно більше. За ними приховані символи безсмертя,вічності,радості,щастя,родинного благополуччя,весни,води,неба…

 Кожного року наші читачі вітають наш колектив з Великоднєм! Так наша постійна читачка,добра людина,рукодільниця,Ткачук Тетяна Миколаївна,із року в рік поповнює своїми поробками наші виставки.


Хочемо запросити всіх відвідати нашу бібліотеку.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар