понеділок, 14 лютого 2022 р.

Зізнайся бібліотеці у коханні

 У найромантичніше свято року у бібліотеці-філіалі № 3 відбулася акція «Зізнайся бібліотеці у коханні». Ті користувачі, які забажали взяти цього дня книгу про кохання мали написати на сердечку про те, за що полюбляють бібліотеку, яку так часто відвідують. У відповідь на них чекав не тільки захоплюючий роман, а і подарунок від бібліотеки – валентинка.


День Святого Валентина - свято кохання та радості. Сьогодні його відзначають люди всіх поколінь. Для тих, хто не знає як оригінально освідчитися у коханні, соромиться своїх почуттів, та боїться відмови - наведемо кілька оригінальних порад від дітей: як зізнатися в коханні. Сподіваємось, що вони вам допоможуть розрахувати на взаємність. 
1. Вкладіть у книгу, яку читає кохана людина, листа з віршем, любовним зізнанням. Коли вона його читатиме, їй буде справді дуже приємно.

   2. Чоловікам діти радять біля будинку коханої на снігу величезними літерами (приблизно 20-30 метрів) написати або витоптати її ім'я. Якщо зі снігом проблеми - написати його на асфальті крейдою.

   3. Можна зробити комікс про ваші стосунки, а також намалювати портрет дівчини або хлопця…

   4. Ще діти радять записати пісню про свої почуття.

   5. Спробуйте зізнатися у коханні, як Попелюшці, піднісши до ніг красиву кришталеву туфельку.

  6. Можна подарувати красиве шоколадне серце.

  7. Розкидати по кімнаті у різних місцях записки, у яких одна людина пояснює іншій, чому вона її кохає.

  8. Романтичні малята радять написати вірш або заспівати серенаду під вікнами.

  9. Також можна попросити посередника зробити від вашого імені зізнання у коханні.

10. Ще дітлахи радять подарувати коханій людині освідчення у коханні в небі,  де б великими літерами були описані всі ваші почуття.

 Не забудьте і про основні символи свята: червоне серце, троянди, голуби.

 Для закоханих немає більш важливого символу, ніж червоне серце - запропонувати комусь серце означає віддати себе в руки глибокої й піднесеної людської емоції – кохання. Серце, пронизане стрілою Купідона, стало найвідомішим з усіх символів Дня Святого Валентина. Згідно з міфологією, будь-хто, кого вразить стріла Купідона, закохується в першого побаченого. Саме у формі серця прийнято дарувати листівки — «валентинки».

 Троянди - символізують любов, пристрасть і прощення. 

 Голуби - вважалися улюбленими птахами богині кохання Венери. Всім нам з дитинства відоме поняття "голубина вірність". Саме ці птахи все життя зберігають пару і разом піклуються про нащадків. Недивно, що голуби стали символами Дня Святого Валентина.

 Колектив бібліотеки бажає всім закоханим знаходити у будь-який день чудовий привід подарувати подарунок і зізнатися в коханні, не соромитися своїх почуттів, не боятися відмови і намагатися завоювати своїх улюблених всіма оригінальними способами.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар