вівторок, 1 червня 2021 р.

І стане гарніше на світі, коли посміхаються діти

 




 Традиційно в перший день літа, 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості і надії. 
 Діти – наш найдорожчий скарб, це наша гордість, радість і наше майбутнє. Саме тому наш святий обов’язок зробити для них незабутнє свято. Цей святковий день у бібліотеці-філіалі №3 відзначили великою кількістю заходів для малечі.

 Книжкові виставки «Літо на 12 балів» та « Книжкова посмішка літа» стали яскравим відкриттям літніх читань «Літні канікули з книгою», на яких були представлені нові книги, що надійшли до бібліотеки, а виставка «Відкривай світ разом з журналом!» знайомила з новими періодичними виданнями бібліотеки.
 Вихованці гуртків МЦПО,  привітали присутніх своїми виступами. Першим  подарунком для малечі була пісня про літо, а учасники  циркової студії здивували акробатичною майстерністю.
 Діти мали змогу позмагатися у  літературних конкурсах «З якої це казки?», «Загадки про дарунки літа», пограти в ігри «Руханка» та  «Веселий оркестр».


 Протягом усього свята дітей розважав казковий герой – ведмідь Мишко, а на завершення, всі присутні отримали солодкі подарунки.
Користуючись нагодою, хочемо привітати з Днем захисту дітей! Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, опікунам, батькам-вихователям, всім дорослим, серця яких сповнені любові до дітей. Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. 

Немає коментарів:

Дописати коментар