середу, 23 червня 2021 р.

Подорож на казкову планету

 


 Дитяча казка — це перша і важлива сходинка у житті дитини до пізнання навколишнього світу. Вважається, що казки допомагають дітям зрозуміти оточуючу їх дійсність. Адже будь-яка казка розповідає про стосунки між людьми, про шляхи виходу з складних життєвих ситуацій.
 Співробітники бібліотеки-філіалу №3 провели для дітей літературну розвагу «Подорож на Казкову планету», під час якої розповіли про історію виникнення казок, запросили малечу для участі в літературній вікторині «Чи знаєте ви казку?» та конкурсі на краще прислів'я чи приказку про казкових героїв.

 У літературному конкурсі «У казки в гостях» дівчата та хлопці по черзі відповідали на запитання за змістом казок. Були сформовані дві команди, які потім на швидкість збирали пазли, у батлі «Назви більше», учасникам потрібно було пригадати якомога більше чарівних предметів, що виконують бажання, або предметів, що говорять правду та виконують роботу за героя. Таким чином діти тренували пам'ять, швидкість, та вчилися взаємодіяти між собою.


 Наприкінці зустрічі діти із задоволенням познайомились із виданнями, що були представлені на книжковій виставці «Казка двері відчиняє», читали журнали, відгадували кросворди та малювали.




 Зустріч проходила весело, пізнавально та змістовно. 
                                Канікули з книгою тривають!

Немає коментарів:

Дописати коментар