суботу, 26 листопада 2022 р.

Виставка дитячих малюнків «Яблунева палітра»

 Творчість... Саме вона надихає дітей, робить щасливішими, відкриває нові можливості, а творчі діти – це майбутнє України!

 Працівники бібліотеки-філії № 3 щодня мають за радість спілкуватися із такими дітьми. Вони є вихованцями творчого колективу Полтавського міського центру позашкільної освіти і, звісно ж, постійними відвідувачами бібліотеки.

 Виставки малюнків, ляльок-мотанок, поробок із паперу, фігурок з глини, бісеру, проведення безлічі майстер-класів, квестів, театралізованих дійств у бібліотеці – це результат не тільки добросусідських відносин, а і творчої співпраці двох колективів.

 25 листопада в рамках культурної ініціативи, художньо-естетичного розвитку дітей та збереження національних цінностей у бібліотеці відкрилась виставка дитячих малюнків «Яблунева палітра» Полтавського міського центру позашкільної освіти та ГО ABIS – школи креативного старту.

 Відвідувачам були представлені малюнки, що тішать погляд лірикою, мелодійністю, душевністю та тонкою красою. Юні художники поділилися із гостями виставки своїми відчуттями природної краси на папері.

 Професійне направлення дітей викладачів Сербіної Марини Анатоліївни, майстер-класи Морозко Тамари Михайлівни, спонсорська допомога ГО ABIS – зробили виставку незабутнім святом для учасників і її відвідувачів. Особлива подяка директору Полтавського міського центру позашкільної освіти Семеняці Ларисі Василівні за співпрацю та поєднання зусиль у творчому розвитку дітей.

 Під час урочистого відкриття всіх причетних до творчої плідної праці нагороджено подяками і солодкими подарунками. І не дивлячись на відсутність світла найприємніший момент презентації – нагородження пройшов у затишній, невимушеній атмосфері.







 Похмурі дні стають веселішими завдяки творчому тандему дітей і дорослих, а дитячі малюнки роблять світ добрішим і світлішим.

 Пропонуємо вам переглянути відеопрезентацію з цікавою інформацією про соковиті яблучка, яку записали юні художники.

 Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку дитячих малюнків «Яблунева палітра» з вівторка по неділю, з 8.00 по 17.00. Чекаємо на вас з 25 листопада по 20 грудня. 

 Сподіваємося, що ця виставка дитячих робіт у бібліотеці надихне її учасників на нові творчі здобутки, і відкриє особливі можливості для реалізації здібностей.

 







 

Немає коментарів:

Дописати коментар