пʼятницю, 2 вересня 2022 р.

Доброго ранку, ми з України!

 Тихими обережними кроками підійшла до нас осінь. Вже ранок дихає прохолодою, сонечко раніше сідає за обрій, червоніють кетяги калини. А «хуртовини айстр» побралися в букети, щоб як і щороку привітати вчителів з початком нового навчального року. І хоч шкільне життя почалося цього року не так, як завжди, наймолодші учні Полтавського ліцею №17 завітали до бібліотеки-філії №3 на своє перше свято.

 Учнів 1-А та 1-Б класів привітали науковий співробітник відділу етнографії Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського Катерина Штепа та завідувач сектором соціокультурної діяльності Центральної бібліотеки ПМТГ Олексій Орел, які підготували для них виховний інтерактивний захід «Доброго ранку, ми з України».

 Під час заходу дітки ознайомилися з історією становлення української держави від часів Київської Русі до сьогодення та, розгадуючи ребуси, знайшли відповіді на чимало цікавих запитань.

 Також дітки згадали українську символіку – жовто-блакитний прапор, великий та малий герби України. 

 Послухавши цікаву розповідь та відповівши на всі питання, маленькі школярі виготовили букетики із сухоцвітів у патріотичних кольорах. Для цього дітки використовували гілочки пижма та полину.

 






 Окрім цього, першокласники пригадали правила поведінки в школі, які допоможуть їм і в навчанні, і під час перерви, та отримали вітальні листівки.

Щиро вітаємо учнів 1-А та 1-Б класів Полтавського ліцею №17, а також всіх українських школярів з Днем знань! Бажаємо світлого мирного дитинства, легкого навчання та якнайскоріше повернутися в рідні шкільні стіни!


Немає коментарів:

Дописати коментар