середа, 16 жовтня 2024 р.

Книги в рамках проєкту «Німецька книжкова полиця в Україні»

 Нова книга в бібліотеці – це завжди нове знайомство, нові герої, нові імена.

 Нещодавно бібліотека-філія № 3 стала учасницею проєкту «Німецька книжкова полиця в Україні» в межах ініціативи «Обміну між німецькою та українською книжковою та літературною індустрією», що фінансується Уповноваженою федерального уряду Німеччини з питань культури та засобів масової інформації та реалізується Гете-Інститутом, Німецькою асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів і Українським інститутом книги.

 Мета проєкту — забезпечити в 2024 році публічні бібліотеки України новими виданнями книжок німецьких авторів, перекладених українською мовою.    

 Шановні користувачі, бібліотека-філія № 3 змогла ввійти до 1000 публічних бібліотек, що отримали ці книги. 

 До книгозбірні надійшло 14 книг німецьких авторів – від класики до сучасної літератури, перекладених українською мовою. Серед авторів – Бертольт Брехт, Томас Манн, Юдіт Германн, Данієль Кельман, Імануель Кант, Арно Шмідт, Урсула Познанські, Бов Б'єрг, Дженні Ерпенбек, Іріс Ганіка, Ніно Харатішвілі, Бернгард Шлінк, Альфред Деблін, Вольфганг Шивельбуш. 

 Назви творів ви зможете дізнатись завітавши до бібліотеки. Поки що це книги для молоді та дорослих читачів та сподіваємось із вашою читацькою активністю отримати й книги для дітей.

 Поспішайте стати першими, хто заглибиться у світ німецької літератури. Книги чекають на вас і ваші відгуки!





 

Немає коментарів:

Дописати коментар