четвер, 22 червня 2023 р.

Літо з бібліотекою!

 

Канікули – не час для нудьги! Скільки цікавих занять можна придумати на щодень, скільки дізнатися нового! А наші постійні відвідувачі знають, що зазирнувши до бібліотеки-філії №3, завжди можна зарядитися позитивом, розважитися і, звісно ж, почитати цікаву книгу. Тож гарного сонячного дня до нас вкотре завітали вихованці пришкільного табору «Сонечко» ЗЗСО №37 на журнальну годину «Літо з бібліотекою».


Малеча радо обговорювала улюблені казки та розглядала яскраві кольорові журнали, а також з великим інтересом послухала віршовану казочку Івана Андрусяка з із книги «Зайчикова книжечка». Ця трохи пустотлива, весела, ніжна й добра історія дуже зацікавила маленьких гостей нашої бібліотеки. Дітки відразу розгадали, що пригода, про яку Зайчик-тато розповідає своїм маленьким зайченятам, — трапилася з ним самим тоді, коли він був маленьким. Ця книга не тільки підняла настрій дітлахам, а і змусила задуматися, що кожен дорослий, зрештою, колись був дитиною. І дитячі пригоди, вигадки, переживання та пустощі – постійні супутники щасливого дитинства.





Після перегляду журналів, діти із задоволенням складали пазли, малювали  та грали в настільні ігри. І вкотре впевнилися, що бібліотека – це місце, де кожному  буде цікаво, затишно та комфортно!


Немає коментарів:

Дописати коментар