середу, 19 квітня 2023 р.

Творчість і поезія душі

 

Якщо людина хоче вишивати,

Знайдеться в неї голка, нитка, час...

Зуміє всі відтінки підібрати,

Й шедеври вийдуть з-під руки не раз

 Бібліотека, книга, читач – слова змістовно пов'язані. Кожна бібліотека пишається не тільки своїми книжковими фондами і їх постійним поповненням, а і своїми читачами.

 Користувачі бібліотеки-філії № 3 – привітні, виховані, освічені та творчі. Про кожного можна сказати багато гарних слів, а про декого просто неможливо не розповісти на своїх Інтернет сторіночках.

 Пані Антоніда Козлова читачка нашої бібліотеки понад чотирнадцять років і активна відвідувачка усіх її творчих заходів. Не дивлячись на хворобу ніг та складність пересування, візочок її завжди повен книг та журналів: детективи, романи і, звісно, журнали по рукоділлю.

 Побачені у бібліотеці глянцеві та кольорові журнали з вишивкою, за словами Антоніди Іванівни, розбудили далеко заховані у півсвідомості мрії та бажання, перетворивши кожну вільну хвилину і безсонні ночі у творчу працю. 

 Споглядання її вишитих робіт переповнили емоційний поріг не тільки колективу бібліотеки, а й відвідувачів і вилились у відеопрезентацію, яку ми і представляємо до вашої уваги.

  


  

Немає коментарів:

Дописати коментар