четвер, 19 січня 2023 р.

Вітаємо читачів-переможців міжнародних та всеукраїнських конкурсів!

 

 Які талановиті та творчі дітки відвідують нашу бібліотеку! Кожен з них має своє захоплення, улюблене та неповторне! І тому їх успіхи для нас – надзвичайно приємні! Ми щиро радіємо, коли вихованці творчого колективу Полтавського міського центру позашкільної освіти і, звісно ж, наші постійні відвідувачі здобувають перемоги на конкурсах та змаганнях.

 Вихованці гуртка «Чудасія» ПМЦПО під керівництвом Стеблюк Ірини Вікторівни не тільки корисно проводять дозвілля, навчаються новим видам творчості, але й здобувають успіхи в конкурсах! 

 Проскура Анастасія здобула перемогу у двотуровому багатожанровому Міжнародному конкурсі «Golden autumn 2022» у своїй віковій категорії. Цей конкурс - спільний проект Україна-Франція, і оцінювали роботи в Парижі.

 Для участі в конкурсі Настя виготовила та декорувала джинсову сумочку. Як відомо, європейці всіляко підтримують екологічні проекти, і тому дуже цінують речі, які отримують нове життя, переробляються в щось нове, перешиваються, і таким чином зберігають довкілля.

 Замурей Варвара, під керівництвом  Ірини Вікторівни, здобула Гран-прі у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Українська мрія» у своїй віковій категорії. Журі оцінили творчу роботу та наполегливість Варі, її старання та креативність.

 Колектив бібліотеки-філії №3 вітає Настю та Варю з перемогою в конкурсах! Бажаємо творчого натхнення, подальших успіхів та наступних перемог!


Немає коментарів:

Дописати коментар