четвер, 12 січня 2023 р.

Різдвяні читання «Казки Різдва»

 Цікаво, чому з-поміж численних свят саме Різдва очікуєш із таким нетерпінням? Авжеж, із Різдвом пов´язано чимало приємних речей: ялинка, багатий стіл на Святвечір, смачна кутя, колядки й, звісно, подарунки, що якимось незбагненним чином опиняються вранці під ялинкою чи під подушкою – в кого як. Та річ не лише в цім. Насамперед Різдво – це пора, коли люди (байдуже, маленькі вони чи дорослі) вірять у те, що чудеса можливі, що збуваються найзаповітніші мрії. Саме очікування дива й надає неповторної чарівності цьому святу, тому-то воно й залишає по собі такі теплі спогади.

 Різдво – це саме той щасливий час, коли випадає слушна нагода відвідати друзів і родичів, це той час, коли ми згадуємо людей, яким потрібна наша увага і допомога. Інколи – це час приємних знайомств і не тільки з цікавими людьми, а й з книгами.

  Відновити щедрий дух Різдва з усіма його подарунками та сюрпризами, розповісти цікаві різдвяні історії можуть багато книг, що є на книжкових полицях бібліотеки-філії № 3, але для різдвяних читань з учнями перших класів 37 школи бібліотекарі вибрали цього разу книгу сучасного українського поета і видавця Івана Малковича «Золотий павучок». Це зворушлива різдвяна історія про дивовижну пригоду, що сталася на Святвечір. 

 Витончені й проникливі ілюстрації до цієї книжечки допомагають глибше і тонше відчути усі мінливі настрої цієї незвичайної казки.


 Збереження родинних традиції, віра у диво, не втрата надії, неминучість перемоги добра над злом, такий повчальний момент цієї сумно-щасливої різдвяної історії. 

 Якщо і ви хочете дізнатися про неї, то запрошуємо до нашої бібліотеки.



 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар