пʼятницю, 6 січня 2023 р.

Давайте зробимо сніжинку!

Відурочено уроки,

Відперервано перерви:

Ми не ходимо до школи –

Заспокоюємо нерви.


Відконтролено контрольні,

Відоцінено оцінки –

Будем свято святкувати

Новорічної ялинки.


Буде зимно-сніжно-дивно,

Буде вогників без ліку:

Задля того ми й вчимося,

Щоб довчитись до канікул!

 Цей гумористичний вірш поета Григорія Фальковича зараз такий актуальний!

 Адже веселий, безтурботний час зимових канікул в самому розпалі! Звісно ж, наші школярики, незважаючи ні на що, не збираються нудьгувати. Адже ні мультики, ні телефон не замінять найкращих друзів та живого спілкування. Тож, зібравшись разом, учні 5-Б та 5-Г класів Полтавської загальноосвітньої школи №37, вирішили провести час весело та з користю, і завітали до бібліотеки-філії №3.


 Похмура погода – не завада зимовій атмосфері. Немає снігу за вікном? Без проблем, давайте зробимо хурделицю своїми руками!

 Для виготовлення об’ємної сніжинки потрібно зовсім небагато: папір, клей, ножиці та гарний настрій. Дітки уважно та старанно вирізали візерунки, ділилися ідеями декору, і в кінці кінців в бібліотеці закружляла справжня заметіль! 

 За цікавою бесідою, наші відвідувачі зробили  фото на згадку біля  каміна, погортали яскраві журнали та пообіцяли частенько приходити до бібліотеки. 

 Так весело та невимушено ми провели майстер-клас «Давайте зробимо сніжинку!». Зроблені власноруч сніжинки прикрасять класні кімнати наших школярів, а гарний настрій залишиться теплим спогадом про зимові канікули 2023 року.


Немає коментарів:

Дописати коментар