вівторок, 24 серпня 2021 р.

У мене ти одна-єдина!


Доки пісня звучить солов'їна,

Щире слово в козацьких вустах,

Ти не вмреш, ти не вмреш, Україно,

Будеш жити у наших серцях!

  Колектив бібліотеки зі своїми відвідувачами приєдналися до всеукраїнського відзначення 30-річчя Незалежності України.

 Для всіх тих, хто святкового дня завітав до бібліотеки була підготовлена гра-вікторина «Як  я знаю Україну». Оскільки Україна – молода країна з багатовіковою історією, то і завдання вікторини охоплювали різні історичні періоди від часів Київської Русі і до сьогодення. За складністю вони були доступні, як дорослим так і дітям. Її учасники отримали запитання і повинні були знайти правильні відповіді та прикріпити їх на фліпчарт. Як це у нас вийшло подивіться!

 Гра «Знайди відповідність» зацікавила не менше. Відвідувачам дали перелік державних, релігійних свят та святкових днів, що відзначають в Україні і запропонували знайти їм відповідність – календарні дати. Гра була розрахована на школярів і їх дбайливих батьків.

 «Я люблю Україну, тому я …» - патріотичний марафон, в ході якого читачі бібліотеки записували свої прояви любові до України.

 Читання книг, гра в комп'ютерні ігри, фотосесісія біля книжкової виставки «У нашім серці Україна» – все це разом: відвідувачі і бібліотекарі у стінах улюбленої книгозбірні в святковий для держави день.









Немає коментарів:

Дописати коментар