пʼятницю, 18 серпня 2023 р.

Майстерня дитячої творчості «Синьо-жовта моя Україна»

Бібліотека – це місце, де під одним дахом живуть тисячі історій, написані в цікавих книгах. Тож очевидно, що тут може статися найнесподіваніша пригода. От і цього разу, бібліотека-філія №3 несподівано перетворилася на майстерню «Синьо-жовта моя Україна», а маленькі відвідувачі цікаво та креативно  провели час! Захід відбувся в межах сьомого урбаністично-культурного фестивалю «Майстерня міста 2023».


Під час майстер-класу дітки виготовили надзвичайно гарні патріотичні листівки «Наш дух міцний не знищити!», кожна з яких – різна, особлива і пронизана теплотою та любов’ю до Батьківщини. Також учасники майстерні активно долучилися до конкурсу малюнків, прикрасивши читальний зал та подвір’я бібліотеки яскравими барвами. І звісно ж, не обійшлося без найулюбленішого заняття всіх дітлахів – веселих ігор! Гра-вікторина «Все буде Україна», складання пазлів на швидкість, цікаві настільні ігри – кожен гість знайшов заняття до душі.





Гарний настрій, усміхнені дитячі обличчя – весело та гамірно пройшов день в бібліотеці! Тож до вашої уваги відео-звіт про роботу нашої майстерні. 


А ще зворушливим моментом нашої майстерні стала музична пауза, коли дітки заспівали гарних патріотичних пісень. Все буде Україна!




Немає коментарів:

Дописати коментар