неділю, 18 грудня 2022 р.

Скоро Різдво! І Миколай бородатий!

 

 Маленькі хоробрі українці попри все чекають свята! І ось, 16 грудня, незважаючи на відсутність світла, довгу ранкову тривогу, вони все ж завітали до бібліотеки-філії №3 на свято, присвячене дню Святого Миколая! 

 Дітки послухали казочку про Миколая, взяли участь у вікторині «Зимова круговерть», грали в рухливі ігри, і звісно ж, співали та танцювали!


 Наприкінці всі дітки отримали солодкі гостинці від  Святого Миколая, та навіть прочитали листа від нього, якого він надіслав до бібліотеки для наших відвідувачів. А ще, заспівали традиційну українську пісню «Ой, хто, хто Миколая любить…».

Для всіх охочих бібліотекарі підготували фотозону, де можна зробити чудові світлини біля затишного каміна.


 Веселі конкурси, співи, танці, цікаві журнали, настільні ігри – свято пройшло в теплій невимушеній атмосфері!

 Що може тішити більше, ніж радісні дитячі очі, їх теплі посмішки та веселий гамір? Час дитинства так швидко плине, і ми, дорослі, попри всі негаразди маємо робити все, щоб він закарбувався в їх душі чудовими спогадами. Ми раді, що змогли підняти настрій нашим відвідувачам, серед яких багато гостей нашого міста, що вимушено переїхали до нас і стали нашими добрими друзями.

 Вітаємо вас з прийдешніми святами! Нехай ваші серця зігрівають приємні моменти, спілкування, любов та дружба! Завжди чекаємо вас в нашій бібліотеці!


Немає коментарів:

Дописати коментар