середа, 12 червня 2024 р.

Веселі карамелі

 Літо - це пора року, яку з нетерпінням чекають як діти так і дорослі, це час відпусток, канікул, смачних фруктів, ягід та веселого проведення часу. З літом у кожного з нас пов’язано багато позитивних емоцій і спогадів.

 Для бібліотеки – філії № 3 - це також найвеселіша пора року – вона відчиняє свої двері для галасливої та безтурботної малечі з літніх пришкільних таборів. Гостями книгозбірні в червні стали діти, відпочиваючі в таборі «Сонечко» ЗЗСО № 37. Як і годиться гостей привітали з закінченням навчального року, побажали цікавих канікул, гарного настрою, теплої погоди та чудового відпочинку, запропонувавши частіше відвідувати бібліотеку влітку для вдалого поєднання розваг і читання книг.

 У повітрі філії відчувалися запахи полуниць, суниць, малини та КАРАМЕЛІ. Їх навіяли присутнім смачна вікторина «Солодкі дарунки літа» та майстер-клас «Веселі карамелі».

 Карамель не дарма займає почесне місце серед величезного виду смаколиків. Це доступний вид солодощів, який має цілу армію шанувальників. Це і старші люди і дітлахи, і ті, хто вирішив позбутися шкідливих звичок і ті, хто лікується від простудних захворювань, а також багато інших, хто просто любить розтягнути задоволення на довше. Карамельні цукерки виготовляються з цукру з патокою шляхом уварювання. У бібліотеці ці ласощі виготовляли із картону та кольорового паперу.

 Для того, щоб карамель набула свій унікальний смак на кондитерських фабриках у неї додають ароматизатори та різноманітні начинки: фруктову, шоколадну, ягідну, желейну та інші. Карамелі виготовлені дитячими руками були зі смаком ЩАСТЯ.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар