вівторок, 18 липня 2017 р.

Читач бібліотеки №3 зробив слайд-шоу презентацію улюбленої книги


18 липня в бібліотеці-філії №3 активний читач та Інтернет - користувач, учень уже 7-В класу (щойно закінчив 6-й) загальноосвітньої школи №37 В’ячеслав Васьковський представив презентацію улюбленої книги у вигляді слайд-шоу. В’ячеславові найбільше припала до душі книга «Острів скарбів» Роберта Стівенсона – і в нього виникло бажання якнайкраще прорекламувати її своїм друзям, щоб вони також прочитали цей шедевр літератури для дітей світового рівня.

На презентацію в бібліотеці зібралося близько десяти хлопчиків різного шкільного віку – найменший з них перейшов у третій клас, найстарші – ровесники В’ячеслава. Всі вони беруть активну участь у літньому читанні, відвідують бібліотеку сімейного читання №3 майже щодня. Приходять сюди і за книгами та журналами, і щоб безплатно скористатися комп’ютером та Інтернетом.
В’ячеслав Васьковський чудово представив улюблену книжку з використанням комп’ютерної графіки, а завідувачка бібліотеки Наталія Онищенко ознайомила дітей з іншими книгами Роберта Стівенсона з фонду бібліотеки.
Бібліотекар Світлана Коротка зазначила, що на творах цього письменника виросло не одне покоління, вони перевидавалися. У бібліотеці є й нові, і більш давні видання Стівенсона. Ті діти, які ще не прочитали ««Острів скарбів», щиро зацікавилися книгою, відразу з’явилися бажаючі взяти її для читання додому. Як бачимо, іноді рекомендації друзів - ровесників спрацьовують ще ефективніше, ніж поради старших… Тим більше, якщо книги представляти в такій формі, як це зробив В’ячеслав Васьковський.

Немає коментарів:

Дописати коментар