четвер, 28 січня 2021 р.

Привіт,ми-новенькі!

   «Привіт, ми – новенькі! Ми яскраві, різнобарвні, пізнавальні й цікавівізьми і почитай!», – так Котик-Клаптик


 закликає малечу приходити до бібліотеки сімейного читання ,смакувати літературні новинки.                                                                                              Автор: Вдовиченко Галина «36 і 6 котів-компаньйонів»

   Самотнім бабусям і дідусям, що живуть у старечому будинку, потрібні помічники. А декому з великого котячого гурту час повчитися піклуватись про інших. Старенькі та 36 і 6 котів зустрінуться.Це знайомство приведе до неймовірних змін у житті людей і котів.Котів,які стануть не лише компаньйонами, але й футболістами і театральними акторами. 

  Автор: Гаґеруп Клаус "Дівчинка, яка рятувала книжки"

  Анна, якій скоро виповниться десять, страшенно любить чита­ти. Якось вона дізнається, що стається з тими книжками, яких ніхто не позичає в бібліотеці. Їх просто знищують! А це значить, що всі її улюблені друзі, яких вона знайшла у книжках, теж можуть зникнути. Чи зуміє дівчинка знайти спосіб, як цьому зарадити? І чи зможе розкрити таємницю історії про зачарований ліс та її загадкового автора? Любов до книжок та до нових світів, які вони відкривають, мають їй у цьому допомогти.      Автор: Лазуткіна Ірина «Єнотик Бо і повітряна куля"                                Ви колись малювали свою мрію? А от Єнотик Бо, який мріяв навчитися літати на повітряній кулі, її намалював! Велетенську повітряну кулю, якою він керує сам, а з його наплічника визирає кротик Ом. Чи встигнуть друзі повернутися до початку «Монгольф’єрії», чи пробачить єнотикові вчитель Ас, чи вдасться Бо подарувати рожеву хмаринку подрузі Аї? Читайте про захопливі пригоди повітроплавців і дізнаєтеся про все.

  Автор: Стукман Наталія" Маленьке мишенятко на ім’я Донні»


  Донні - маленьке сіре мишеня, яке любить побешкетувати. І погризти олівці, і погойдатися на люстрі. А ще - побігати наввипередки з братиками та сетричками або пограти в хованки. Та ось біда! Донні завжди програє. А все через те, що у нього довжелезний хвостик. Як же бути? Може, втекти від власного хвостика? А може, день і ніч сидіти на самоті, адже ти не такий, як усі …

  Автор: Наталія Зотова., Євгенія Житник «Дівчинка на всі 100%»

  Що цікаво знати дівчинці-підлітку? Як стати впевненою у собі, завжди бути в доброму гуморі, як обирати друзів, без проблем спілкуватися із батьками? Що потрібно робити, щоб стати вихованою, витонченою і…

  Автор:Дмитро Кузьменко  «Купи слона! або маленькі пригоди великої Софійки»

  Головна героїня — маленька капосниця Софійка, збирається продати слона. Як це вдасться дівчинці? Всі капості призводять до відповідних наслідків. Читачі пробудуть з героїнею майже рік, влітку відвідають село і побачать городнє опудало, купами їстимуть морозиво. Восени підуть в школу та прочитають свій перший вірш перед великою аудиторією. Книга досить повчальна, сподобається як малечі так і батькам. Емоційні ілюстрації Леоніда Гамарца — створюють захопливий мультфільм, що відповідає емоційному та бешкетному характеру героїні.

                    Мяу - мяу!   До нових зустрічей!                                                                                                                                

  

Немає коментарів:

Дописати коментар