пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Літо кличе книгу в гості

2 червня в бібліотеці-філії сімейного читання №3 для учнів загальноосвітньої школи №37, які відпочивають у літньому пришкільному таборі «Сонечко», провели свято дитинства «Літо кличе книгу в гості». Поки з дітьми з першої групи табору завідувачка бібліотеки Наталія Онищенко проводила в читальній залі бесіду про книгу і бібліотеку, а потім вони переглядали мультики, для дітей з другої групи бібліотекар Світлана Коротка організувала читання на галявині.
Діти зручно розташувалися на просторому подвір’ї бібліотеки в тіні дерев, переглядали винесені їм бібліотекарем яскраві журнали, читали одне одному вголос, обговорювали прочитане між собою і з учителем. 
Потім групи помінялися – ті, які додивилися останній із запропонованих мультиків, пішли читати на подвір’я, а інші, які вдосталь часу провели на свіжому повітрі, зайняли місця в читальній залі. Тут вони вступили в цікавий діалог з бібліотекарем. І їм, звичайно, також показали мультфільми, потім провели з ними обговорення переглянутих сюжетів. Головні запитання, які задавали дітям – чому вчать ці мультфільми, що позитивного і навпаки побачили вони в поведінці героїв. Отже, перегляд був організований не лише заради розваги, а, як і читання, з виховною метою. 
Наталія Онищенко привітала дітей з пришкільного табору з початком літніх канікул, побажала їм цікаво і змістовно провести літо і запросила всіх у бібліотеку, де вони знайдуть багато цікавих книг для літнього читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар