четвер, 15 червня 2017 р.

Кіноілюзіон "Творчість Чарлі Чапліна"

15 червня в бібліотеці-філії №3 керівник гуртка "Студія кіно та телебачення "Альфа" Полтавського міського центру позашкільної освіти Андрій Чупрунов представляв школярам, які відвідують цей гурток, та іншим юним користувачам бібліотеки кіноілюзіон "Творчість Чарлі Чапліна". Андрій Васильович розповів багато цікавого про творчу діяльність видатного актора німого кіно, чий образ цікавить і сучасників (хоча стільки років минуло від появи кінематографа, перших, чорно-білих, стрічок...).
Після ознайомлення з біографією актора дітям показали фільм "Малюк", у якому головну роль зіграв Чарлі Чаплін.
Завідувачка бібліотеки Наталія Онищенко представила учасникам заходу перегляд літератури про німе кіно та актора Чарлі Чапліна.
Діти проявили великий інтерес до незвичної, нової для них теми, коментували побачене, задавали запитання. Дехто продемонстрував готовність самостійно поглиблювати знання про акторів, які прославилися на зорі кінематографа, доклавши багато сил і таланту до розвитку кіно, тоді ще німого.
Ось так цікаво й змістовно проходять для дітей шкільні канікули в улюбленій бібліотеці сімейного читання. 
Напередодні, 14 червня, в цій бібліотеці екран теж не стояв без діла: тут були проведені заходи для учнів з літнього табору гімназії №17 з показом мультфільмів, вікторинами і читанням журналів.

Немає коментарів:

Дописати коментар