четвер, 11 серпня 2022 р.

Силу молодості в серці ви назавжди збережіть!

 Молодь завжди на передовій ключових подій життя держави.  Адже у всі часи саме молоді люди були і є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень.

 Цьогоріч ми вперше відзначаємо День молоді разом з усім світом, 12 серпня.  Звісно, окрім основної мети – підтримки української молоді до інтеграції у європейську спільноту, це набуло особливого символізму. Адже саме цього року, українська молодь прийняла, здавалося б, надважкий виклик – боронити Батьківщину.  З перших днів повномасштабної війни молоді хлопці та дівчата стали в стрій зі зброєю, займалися евакуацією, доставляли допомогу, облаштовували блок-пости, лікували, плели сітки, шили, готували. Не шкодуючи себе, молодь віддає всі свої сили, потенціал, зрештою життя, за волю та європейське майбутнє української держави.

 Сучасні технології дозволяють  нам підтримувати зв'язок з різними куточками України. Бібліотека-філія №3 пишається дружбою з нашими он-лайн читачами, сім’єю Середенків із селища Бандурка Первомайського району Миколаївської області. До Міжнародного дня молоді Костянтин та Анна зачитують вірш Павла Вишебаба «Моє покоління». Тож пропонуємо вам вдуматися в глибокий сенс цієї поезії. 



Немає коментарів:

Дописати коментар