четвер, 3 серпня 2017 р.

Для вас тільки цікаве! Знайомтеся! Сучасна українська проза

З 1 серпня в бібліотеці-філії сімейного читання №3 діє перегляд літератури для дітей і дорослих, у якому представлені популярні твори сучасних українських авторів. З початку цього року бібліотека отримала таких книг чимало, от працівники і вирішили акцентувати увагу на них.
- Читачі сприйняли перегляд дуже добре, - розповіла бібліотекар Світлана Коротка, - вони люблять твори Дарини Гнатко, Світлани Талан, Ніни Фіалко, Люко Дашвара, детективи Андрія Кокотюхи…

Кожен знайде в яскраво оформленому перегляді книжки на свій смак. Популярністю у читачів бібліотеки-філії №3, як і в багатьох інших, користуються також твори Василя Шкляра, Марії Матіос, Міли Іванцової та інших сучасних українських письменників, які вагомо заявили про себе в літературі і стали досить відомими. Їх встигли полюбити і просять нові їхні твори.
- Нові українські книжки відразу зникають з поличок, люди навіть стають у чергу, замовляють твори улюблених вітчизняних авторів, - каже Світлана Коротка. 
Дуже добре, що попит на україномовні  книжки зростає. Цьому сприяють, зокрема, працівники бібліотек, які активно популяризують їх.

Немає коментарів:

Дописати коментар